Photo Upload Issues?

Discussion in 'Forum Feedback/Assistance' started by Dezdan, Apr 27, 2015.

  1. Dezdan

    Dezdan Well-Known Member

    Joined:
    May 17, 2013
    Messages:
    1,321
    Likes Received:
    82
    Maybe it is just me, but recently I haven't been able to upload photos using the 'Add images from Computer' option. I click the 'Select Files' button and nothing happens. It use to work for me, but doesn't now. I've been having to use the basic uploader option and uploading one image at a time. Am I alone?
     
  2.  
  3. racerx

    racerx Administrator
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jul 10, 2005
    Messages:
    13,034
    Likes Received:
    1,155
    I've only encountered that type of problem sporadically. As best I can determine, it was due to browser settings. If you're using NoScript, or similar plug-ins, you've got some minor navigating to do.
     
  4. cjpayne

    cjpayne Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Messages:
    5,589
    Likes Received:
    473
    Mine started doing the same thing a few weeks ago. Figured it was just my laptop. Never did figure it out. I also cannot start any photo albums in my profile page, just only change my avatar.
     
  5. Dezdan

    Dezdan Well-Known Member

    Joined:
    May 17, 2013
    Messages:
    1,321
    Likes Received:
    82
    I thought it was me for the longest time, then I tried it on my desktop and realized it was happening to it as well. It happened at about the same time Ben pulled some plugins and cleaned up some scripts.
     
  6. power6994

    power6994 Member

    Joined:
    Mar 19, 2012
    Messages:
    213
    Likes Received:
    6
    yes same here..
     
  7. Tiedgen

    Tiedgen Administrator
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jul 9, 2005
    Messages:
    193
    Likes Received:
    15
    icon6.png

    TEST - Single file upload

    icon11.png
     
    #6 Tiedgen, Apr 27, 2015
    Last edited: Apr 27, 2015
  8. Dezdan

    Dezdan Well-Known Member

    Joined:
    May 17, 2013
    Messages:
    1,321
    Likes Received:
    82
    It's the select files button that isn't functioning.
    LilHonda_PhotoUpload.jpg

    P.S. I sent you an email the other day of another G redirect.
     
  9. Tiedgen

    Tiedgen Administrator
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jul 9, 2005
    Messages:
    193
    Likes Received:
    15
    account.png add.png add-hover.png arrow_readmore_left.png arrow_readmore_right.png article.png blog.png delete.png email.png forum.png homepage.png html.png ignore.png markasread.png message.png moderation.png network.png note.png photo.png php.png profile.png search.png settings.png subscribe.png delete.png x.png

    TEST - Multiple attachments
     
  10. Tiedgen

    Tiedgen Administrator
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jul 9, 2005
    Messages:
    193
    Likes Received:
    15
    It appears this issue was caused by a corrupt .SWF file that was removed last month. I've restored a modified version of the file so that the image uploader plugin will work correctly. Please let me know if you are still experiencing issues. Also, don't forget to clear browser cache if it still doesn't work the first try.

    @Dezdan - I'm aware of this issue and still actively pursuing a solution. I currently have a temporary workaround in place. If you continue to see these redirects, please let me know. Appreciate it!
     
  11. cjpayne

    cjpayne Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Messages:
    5,589
    Likes Received:
    473
    Mine works now. Thanks!!!!!
     
  12. Dezdan

    Dezdan Well-Known Member

    Joined:
    May 17, 2013
    Messages:
    1,321
    Likes Received:
    82
    Awesome! Thanks Ben!

    Rgr on the redirect, I just wanted to make sure you were aware and saw the email.
     
  13. Pelican1750

    Pelican1750 Member

    Joined:
    May 12, 2015
    Messages:
    38
    Likes Received:
    1
    If I use the photo upload button, it enters the forum as a clickable thumbnail. However if I copy n paste from photobucket, it shows up as a full size photo. Now if only I could figure out how to edit/remove that blasted thumbnail ! Also I've found that photobucket is the only way to enter a photo into a private message. I'm sure other image hosting sites may work as well.
    Dan
     
  14. Dezdan

    Dezdan Well-Known Member

    Joined:
    May 17, 2013
    Messages:
    1,321
    Likes Received:
    82
    If you click the 'Insert Image' button, select the 'From URL' tab and put your image link in, then uncheck 'Retrieve remote file and reference locally'. That should fix your thumbnail issue.
    ~Dan
     

Share This Page